36 weeks tpi kaki blum bengkak

mmg normal ke dh 36 weeks tpi kaki blum bengkak? klau tnda2 lain mcm prut mngeras, baby tekan kat ari2 tu mmg ada. cuma kaki je blum bengkak. drah atau air ketuban pecah x de jgak.

25 Các câu trả lời

bguslh kaki xbngkak.. saya dlu.. just sebelah kaki.. tu pn mild je . xperasan klu xtekan..

semasa saya hamil anak ke 2, memang takda bengak2 kaki juga. ikut orang juga kot

kaki bengkak bukan tanda nak bersalin . lebih elok kalau kaki tak bengkak.

kaki sya bengkak jgk. tp x terlalu teruk bengkak nya. skrg dh 37 week.

Saya pun mmg kaki tak bengkak sampai la bersalin..sy bersalin 37weeks

baguslah tak bengkak kaki. saya kaki bengkak tapi tak sakit langsung

kaki bengkak boleh jadi petanda xbaik. so better tak bengkak dari bengkak.

2y trước

preeklampsia. tp klau tangan, muka xbengkak inshaAllah ok. tp klau ada simptom lain mcm sakit kepala, mual, rasa nk pitam, pandangan kabur..segera jmpa doktor

kaki bengkak bukan kemestian mengandung akan kena. tgk org jgk

tak pernah bengkak kaki sampai bersalin. dua2 anak sama.

sy dah 38 minggu tpi alhamdulillah kaki tk bengkak lgii