Macam mana nak turunkan kuning anak 😩

Makin hari makin naik pulak kuning dia . Kesian dekat dia asyik kena amik darah je . Dah macam macam buat dah still sama je 😭#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

44 Các câu trả lời

Ank saya banyak kali ke hospital ambik darah utk check kuning.Sebabnya kuningnya da sampai ke hati.Ank saya sudah berumur 5 bulan 2 hari.Anak saya full breastfeeding tak nak susu formula.Memang saya down.Alhamdulillah bacaan dari 120 ke 90.Selama 5 bulan macam² petua saya ikut.Tp still sama tau.Sampai la suatu hari saya da tak nak fikir da janji anak saya berak,kencing dan susu semua ok serta aktif.