Suntik 2 bulan & bulan2 seterusnya

Kalau baby suntik 2 bulan/bulan2 seterusnya, lepas jarum tu baby akan demam ke eh? Risau. Nak buat macam mana & apa lps suntik tu supaya tak demam atau apa-apa? #firsttimemom

15 Các câu trả lời

Ank sy Alhamdulillah x prnh dmm lps ccuk. Tips nya, lps ccuk sy trus mnyusukan ank. Alhamdulillah mgkin cara tu serasi dgn ank ☺️

2mo trước

baiklah terima kasih banyak 💙

Bergantung pada anak. Get ready je dia mmg akan demam. Tapi taktahu enjit yg mana satu demam

2mo trước

baik terima kasih banyak 💙

ank sy bru je cucuk 2bulan minggu lepas , alhamdullilah xde meragam atau demam

saya lepas baby inject je, saya mandikan baby dgn lemon utk elak demam

2mo trước

mcm mana tu?

Anak saya cucuk 3 bulan je demam ☺️ 2,4,5,6 tak demam

2mo trước

alhamdulillaah 🤲🏼