due 6/10 hi mummy. ada tak dekat sini due bulan 10 😍 dah siap ke semua barang ? hehehe

28 Các câu trả lời

Hehe saya due 7/10 awak☺️.. barang2 80% dh ada .. tinggal baju2 baby nak basuh je ni🤌🏻

Sy due 4/10... tp scan bnyk kali, dkt kertas scan tu tulis EDD 30/9.. baju bby belum cuci lg

1mo trước

Ahhh takot moga dipermudahkn urusan mummy

barang semua dah lengkap, tinggal nak basuh baju baby dengan pack beg hospital je

Uolls rasa due 2/10 bila nk kena start cuti maternity? please anyone suggest

Sama due nya 6/10.. Xbeli apa2 lg.. Entahla jd blur plak apa yg nk dibeli..

Saya dh beli sikit2, next round nk shoping wktu expo & sale 8/8 huhu.

saya apa pun tak beli lagi 😂 hujung bulan nie baru start .

Sy 3/10 .. blm complete lgi, nak tggu sales merdeka 😂

Sy due 7/10 tak prepare apa lagi. Taktau la kemalasan sangat

wahh due kita sama lahhh🤭tpi brg msih belum siap lgi semua

2mo trước

haha yekee, saya pun barang berpantang tk siap apa lgi 😂