Lewat period 13hri.rsa senggugut hingga ke faraj tapi tak period. Sakit pyudra, ad yg alami?

15 Các câu trả lời

Kenapa tanya ade org alami ke tak, cuba la test upt. Dgn itu dpt lah jawapan.

1y trước

erm..saya tanya je kot ada yang alami macam saya alami...maaf kalau soalan saya ni puan rasa saya tak perlu tanya..saya first time..jadi saya hanya nak tahu apakah ada orang lain yang pernah alami macam saya alami..mungkin boleh share pendapat

Check upt. Lain irg lain symptom sis

cuba la check upt

cek upt

dh buat upt?

1y trước

belum malam ni sakit sangat perut dan tiba2 keluar darah