hb low. hri ni checkup kt kk.. nurse bgthu. hb drop lagi. 8.9.mummy ade suggestion x utk naikkn hb

19 Các câu trả lời

awak beli maltofer fol dekat farmasi ada jual.. kalau klinik KK dia takde bagi.. awak try tu insyaAllah

makan syur bayam merah or hati ayam. kurgkn pngambilan mknan yg masam. lebihkn pngambilan buah²an.

Kalau makan ganilia okay tak utk hb? Saya pun hb asyik around 10.8~10.5 je walaupun dh cuba mcm mcm cara.

2y trước

Sy consume garnilia dh nk msuk botol ke3. Hb ok 13 keatas. 2hri sblom cekup, sis mkn jambu batu, bnyk kn mnum air msak. Inshaallah hb n urin cntik

sy mkn iberet hb biasa 11 keatas..hari tu mkn kurma 3x sehari, hb naik 12.4😍

saya makan jambu batu. ambik peelfresh guava. alhamdulillah hb jadi 12.6

Makan anggur hitam & kurma… insyaallah. Naik cepat

Acid folic iberet..👍🏼👍🏼👍🏼

awak byk kn makan sayur bayam

Iberet