beli barang baby

Ibu² smua start beli barang baby start mggu ke berapa ya???? Sy skrg 20 weeks..suami kata jgn beli lg...awl sgt...sedih sy

42 Các câu trả lời

Sy 30week bru strt beli.. beli smua skali gus. Modal tggi..lbey baik beli sikit2.. xde trase modal tggi cngt.. pkp ni kdai manjaku kt rmh sy bkk je.. n kyte ly msuk shpping. Tp xthu la kt tmpt len

Sy start beli ms week 36 dlm PKP..semua online..kedai tutup..klo nk bli ms 20weeks blh je..Beli sesikit..jgn sekali byk..xdelah rasa mcm duit kluar skali byk..blh sis

Sy dah 27w pun tak beli apa2 lagi. Dok pikir nak beli online atau kedai je. Nak tgk pkp smpai bila. Kalau memang smpai lepas raya, online je laa kot 😅

beli je..pastu slow2 tunjuk kt suami, mesti die yg teruja..lelaki, biasa la cmtu..bgtau die beli awal2,sikit2, nanti x terasa sgt duit kuar laju..😃

Dah boleh beli sis...beli je sikit2...jd xtrse sgt mahalnye...20 weeks daa okey dahh nk bli.. Nty daa srat nk jlan pon xlrat..mengah..

Saya baru nak masuk 12 weeks...tapi suami beriya2 kata kkta da bole plan beli brg bby sikit2..beli kat shoppee jewla masa tgh pkp ni...huhu

Same mcm sya lah sis dh 20 weeks..tp sya pun tk beli lagi barang baby..msh awal jg..lagi skrg tngh virus kan..better duduk kat rmh dlu..

Boleh start beli da sikit2 sis,,, sy skrg 29week xckup brg lg dulu mcm sis beli sikit2,,,skrg pkp beli online je blh

7 bulan dan keatas... Bergantung juga kepada kesihatan ibu & bayi. Doakan je kandungan selamat & cukup bulan. 😉

5 bulan sy dh mule beli ckit2... yg asas sj..dpt gaji bln strnsye beli lgi..so x terasa sgt duit tu keluar...