Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?

Hi ibu-ibu TAP yang gorgeous😘 Min nak tanyalah, apa makanan ibu semua sewaktu mengandung ya?🤔 Kalau min lah dulu suka sangat makan ikan keli goreng rangup-rangup cicah sambal kicap 😋 Lapar pulak bila terbayang waktu tengah hari macam ni😆 Haah mommies lain makanan apa pula? Jom kongsikan di bawah😉

Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?
386 Các câu trả lời

mee2 speghti. itu je bole msok. .nk mkn bnde laen..tringin 2 ade tp x bole msok. .😁

Sushi. 🤦🏼‍♀️ habis beranak sampai skrg tak pernah pula terfikir sushi..

pickles. .sup ayam...kambing ok tapi x blh ambik pedas ..gastric. .susu for sure

Manis-manisan.. paling faveret kuih melayu.. seri muka, kuih bakar.. ermm yummy

bestnya...semoga zara pun diberikan rezeki mengandung tahun ni..🥰

4y trước

🤲🤲🤲aamiin³ yarabbal'alamin.. tq min..semoga Allah dengar doa min utk sy..

Benda manis. Tak kesah lah air atau kek,janji manis je. Puas kemain😁

sy suka fast food yg tinggal mkn 🤣🤣🤣 #TAPactiveusers #SupermomTAP

fav mkn roti canai n nasi bujang . mkn mcd kfc pizza semua muntah blik 😂

Suddenly get so obsess with subway, any kids of big sandwich types 😅

buah tembikai,teh tarik,kulit aym percik n cklat ferrero rocher 😅...