EP MUM & DF MUM

hi i nak tanya soalan pasal breast pls jangan kecam ya for ep mum since korang selalu pump susu je kan, so breast korang kendur tak? and for df mum, macam mana nak naikkan balik eh? HAHAHAHAHA sorry la tanya camni bcs i baru ada anak sorang tapi dia memang df je. memang tak pakai bottle langsung. also suka ngempeng and kuat juga df even dah 8m+. ada cara ke boleh naikkan breast balik? kang i pakai vessa serum tu takut ada effect pulak jkjk #ingintahu

14 Các câu trả lời

Kendurrr. Dah 14 bulan pump. Nak tau jugak ada cara tak selain dari exercise hehe

Jgn risau dh hbis df 3 y nnti breast ok blik. Kna buat exercise sama. Hehe

Nk tnya, sis dh period ke? Susu bdan terganggu tak wlaupun dh period?

4mo trước

i lepas bersalin lama juga tak period. pastu amek pil lagi lah memang tak period langsung. now tengah makan ubat desolon baru period since makan ubat tu 21 hari je. so far alhamdulillah susu badan ok je. cuma i kena kerap makan la baru susu badan tu ada.

exercise. cari dkt youtube.