I am 26 weeks pregnant and I am having some kinda brown discharge. I spoke to the doctor he said that it is just some old blood. Today I again got some discharge which seemed like blood. Is this normal ?

25 Replies

sama dgn sy, 24w x silap. 3 hari keluar keputihan coklat. Dr check dan beritahu warna keputihan coklat tu boleh jadi atas 3 sebab.... 1- kedudukan uri... 2- ada luka dkt dalam atau tak... 3- tak tahu punca. Dalam kes sy, Dr bg no.3... tak tahu punca dari mana. Tp Dr ada cakap, kalau discharge warna coklat shj, itu biasa...melainkan discharge tu sekali dengan fresh blood. kalau ada fresh blood, itu risau. Dr ada ambil keputihan sy juga haritu, and turn out Dr detect GBS+.