36minggu 6 hari

Hye semua,ada tak yg due 2/6.. berapa ya berat baby dalam kandungan..haritu scan doktor kata baby saya lambat 1 minggu..berat 2kg++..ada yg sama tak..

15 Các câu trả lời

saya 36w baby 2.1kg je. alhamdulillah dia sihat je walaupun kecik.

1y trước

lbih kurang je kite sis ..😃asalkan anak sihatw n aktif pun dh buat kite lega ..

sy pulak 37mggu, baby dh 3.3kg, ghisauu

Due 2/6 berat baby sekrang dah 2.6kg doc kata okay

saya due 2.06 berat baby 2.85 normal je doc kata

sy 36 weeks due 10.6 berat baby 2.3kg

1y trước

bby sye pn berat 2.3kg je 36 weeks 2day ..sye due 11/6 tp dh dpt tarikh operate +btl .. admit ward 5/6 nnti ..itu kalau tk bersalin2 lagi .. tktau bile bby nak kuar ...😂