Najis hitam

hmm nak tanya ada tak ibu ibu yang pernah alami berak najis hitam ? saya firsttime pregnant ni jadi saya risau sikit . saya tanya sini dulu kut kut ada ibu ibu yang berpengalaman berak najis hitam ni , tapi kalau memudaratkan saya akan pegi klinik check . #ingintahu #bantujawab #firstmom #pegalamanbaru

11 Các câu trả lời

tidak..pergi cek puan

7mo trước

maaf sis .. kalau Ambik zat besi najis Akan hitam. tapi kalau x Ambik zat besi , najis hitam itu yg x normal. sebab maybe berlaku pendarahan d usus... kalau x silap sy la