Xdpt Buka Buku Pink

Hii mommy2 smue.. Nk tnya skit..knp kebanyakan hospital xnk buka buku pink untuk org yg sedang dlm proses perkahwinan? Sy sedih.. Sbb nk buka buku pink nk scan nk tahu perkembangan bby.. Tp nurse2 marah sy.. Ckp xblh buka buku pink wlpun msih dlm proses.. Sy kristian.. Tngh krusus msuk islam than krusus kawin.. Org x fham yg proses tu mmg ambil msa agak lme.. Sbb nk tunggu dri jbatan agan islm bgi tarikh.. Tertekan sja rsa klau nk scan dkt klinik luar tiap2 bln mna mampu.. Hmm? mmg smua dokter nurse mcm tu ke? Ptt org rmai nk buang bayi.. Disebab kn mrka.. Xfhm situasi..

46 Các câu trả lời

Rasanya kena bawa waris. Sbb masa saya buka buku pink hari tu ada juga Non Muslim nak buka buku pink juga. Dia pun belum kawin. Tapi dia datang dengan waris(family). Nurse bagi je buka buku pink.