Bacaan bsp

Hari ni buat bsp.. bacaan yg pagi selalu jdi msalah.. ade tips x mcm mne nk dpt bacaan pgi tu ok?

16 Các câu trả lời

sy pun bt bsp, utk dptkn bacaan bsp yg ok sy mula puasa 10mlm bsp 8am ok..

kalau sy .. sy mkn buah jer .. lps bsp kali keempat baru sy makan bnyk

2y trước

buah jambu batu .. boleh tahan knyg .. di samping dpt trunkan kadar bcaan gula bsp .. tp pastikan jgn letak serbuk asam boi nescaya bacaan bsp akan naik ..

mlm mkn awal. krg kan carbo. krg kn benda manis time mlm.

2y trước

x pernah try lagi.. kne try massimo plak lah lpas ni .. hihi

sebelum buat bsp minum air lemon kosong baru ok bacaan nya

2y trước

buat jugak.. tp x selalu

amalkn minum air lemon.insyaAllah bacaan cntik😊

last makan berat selewatnya pukul 6ptg..