Try To Conceive Guna OPK Test

Haii semua. Nak tanya. Saya baru first time nak TTC pakai OPK sebab sejak kawin tahun lepas period selalu x teratur. Masuk hari ni, CD saya yg ke 9 hari. Baru lepas habis period Jumaat lepas. Nak tau, OPK saya ni positif atau negatif ye? Tengok macam ada, macam takde. Atau nak tunggu lagi ye sampai jadi terang sikit? #sangatmengharap #mogaadarezekitahunini

Try To Conceive Guna OPK Test
14 Các câu trả lời

Yup dh ad nie.. try check lg esok, if betul² terang then its ur ovulation day..

5y trước

Tq sis

InsyaAllah ada tu sis.. Buat lg esok smpai jumpa line 2² sama terang/pekat..

5y trước

Sama²😊

Tunggu sikitlagi sis bg dua2 sama Terang lepas tu. On hehe

Good luck sis..