EDD 7/6/2024 TAPI KENA SERAH DIRI AWAL

Haii edd saya 7/6/2024 tapi 16/5 ni dah kena serah diri untuk induce .. saya GDM On diet .. nie anak kedua dan first time GDM & first time nak kena induce. Doakan saya, Nur Adlin Binti Mohd Hussin dipermudahkan bersalin.. ramai cakap induce nie sakit dia berganda ..

14 Các câu trả lời

sama lah kita. due 7/6/2024. gdm diet control juga. semoga dipermudahkan urusan awak. aamiin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin n selamat kedua ibu & baby 🤲🏻

Baby besar ka awak..knapa kna bersalin awal?

2mo trước

Ohhh patotlah..semoga dipermudahkan urusan awak

semoga dipermudahkan yea sis..sihat mamy n baby🤲