Baby 7m cirit birit

Hai siapa ada pengalaman baby cirit? Sehari sampai 6-7 kali. Dh pegi jumpa doktor. Doktor bagi makan ubat tp masih cirit. Pegi lagi jumpa doktor suruh habiskan dulu ubat. Dh 4 hari dia cirit. Saya full bf. Makanan pun skrng bgi bubur kosong je. Buntu dh tak tahu kenapa. Kesian kt baby. Dia aktif je cuma cirit banyak kali.

6 Các câu trả lời

dia cirit ada isi ka air saja?? .ank sya smalam berak jugak byak kali sampai 6kali laa tapi ada isis dia xcair