Sakit belakang dah 3hari

Hai sesiapa pernah alami sakit belakang .ada cara tak hilangkan tanpa perlu jumpa doctor . Saya baru bersalin 2bulan lepas secara normal tp masuk ot sb uri sangkut so kena cucuk belakang . Adakah pnyebabnya sb saya kena cucuk kt belakang masa masuk ot? #pleasehelp

1 Trả lời

Selalunya sakit belakang ni sebab kekurangan kalsium, sebab kehilangan darah semasa beranak..dan posisi menyusu anak (jika susu badan), berat badan berlebihan...ada senaman merengangkan otot..kene google..hehe..