Takde rasa apa2 # ttc

Hai saya ttc dh hampir setahun.. biasanya start 10hari nk due period saya akan rasa senggugut..tapi kali ni langsng takde senggugut even 5hari lagi due period..tapi takde skt breast or simptom apa2..tapi msh berharap 🥹 atau tlalu awal? ada ke pregnant tapi takde simptom apa2? doakan saya ye mummy2 semua

4 Các câu trả lời

sy ms 1st pun tkda simptom yg biasa. no muntah loya. yg ada discharge byk n vivid dream. letak tgn kt perut doa, ya hafiz ya muhaimin. semoga,ada rezeki zuriat utk kami kali ni. jgnla kau jatuhkn as period

4h trước

tq sis ❤️

terlalu awal untuk putus harap. just doa banyak2. selagi belum period, selagi tu ada possibility pregnant. moga murah rezeki 💐

2d trước

aamiin ♥️

Saya pernah je nak period tiada PMS. Memang kalau saya kerap bersenam, jaga pemakanan tiada langsung PMS.

2d trước

tq sis ♥️

semoga ada rezeki

4h trước

tq ♥️