Tips bayi tidur lama

Hai mommies out there ☺️ Nak tanya mommies ada tips untuk bayi tidur lama tak? Kalau ada blh share ya.

1 Trả lời

Anak saya 4bulan..maybe dia dah terbiasa..menyusu direct sambil tidur.. mmg dari 9pm sampailah 10am next day mmg dia tidur...dia nak susu mesti dia gerak2 bangunkan saya..dia tidur sebelah saya.. saya tak practice guna buaian..

5y trước

Berbeza dengan anak saya dia susu botol. Mmg akan bangun bila nak menyusu. Kalau tidur mlm mmg dh dibiasakan tidur dari 9pm tp akn bangun awal antara 7am atau 8am. Pling lmbat akn bangun 9am.