Kira pergerakan baby

Hai , ada sesiapa yang baby dah turun ke 32 weeks ni ? Nak tanya , mmg susah kira pergerakan baby ke dari jam 9 pagi tu ? Baby mmg kuat tido je ke waktu siang ?

14 Các câu trả lời

Baby dh makin besar dan ruang dia nak gerak semakin sempit.. ada je dia tendang sbnrnya tu tp kdg kita ssh sikit nak kira..

klu sye, compare to siang memg mlm bby lg aktif.. tp ckup je 10x kiraan tu.. slalu 3 or 4 ptg da ckup

Yupp depend dgn baby gak. Ank sy kedua pagi tidur. Lewat petang smp mlm br rs

cukup 10 gerakan?