Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Các câu trả lời

Sama lah saya pun beli and pakai. Husband macam takde perasaan je hahaha. Sama je pakai dengan tak pakai tau.

patut buat secara natural je..try goda dia..ckp kt dia

1y trước

baca reply saya kat atas

haha byk plak laki mlas nk bersama. baru tau🥲🥲

die mcm bau manis2 memeningkn kepale...

1y trước

Bau pasal apa tu bole tinggal kan contact