maafsayanktanya

#firstbaby betul ke kalau sepnjg kita pregnant tido selalu anak akn jadi lembab ??😰 skrg da masuk 6 bulan ,lepas je sy telan ubat iberet sy akan tido sbb takot muntah ,sebab mak sy selalu cakap jgn tido selalu nanti anak jadi lembab 😭😭 kata2 ibu tu kan doa ..#bantusharing

26 Các câu trả lời

Sy suami paksa buat add maths masa mengandung 😩 sama la rasa nk tido je

4y trước

Nak anak pandai. Hahahaha bg otak kita ni brfikiran kritikal agaknya hahah. Sy buat math, suami yg ajar kalau x paham.tiap2 mlm kne buat. Adoi

xdelaaa.. mak sy pulak dia yg paksa sy tido, rehat² ckup..

Org tua tua ada maksud tersirat . Haha

Tk de ye hehhe

Mitos

Tak