maafsayanktanya

#firstbaby betul ke kalau sepnjg kita pregnant tido selalu anak akn jadi lembab ??😰 skrg da masuk 6 bulan ,lepas je sy telan ubat iberet sy akan tido sbb takot muntah ,sebab mak sy selalu cakap jgn tido selalu nanti anak jadi lembab 😭😭 kata2 ibu tu kan doa ..#bantusharing

26 Các câu trả lời

khurafat je sume tu. Tido je sis. Nnt ank dh lahir, xde peluang dh nk tido lena. Smpi ank dh bsr 3,4 thn bru la tido lena. Itupn kalau dia xde adik😆.

xdelah sis...masa saya mengandung anak no. 2...mmg hobi saya tido...sepanjang pregnant...alhamdulillah anak saya elok je...aktif... pikir yg baik² yee...

takda kaitan pun.. cakap dkat mak doa seorang ibu tu tiada hijab jadi mohon cakap yg baik2.klau dah hari2 ratib ayat yg sama ja, maka Allah makbulkan la..

idok la..iq ank bkn sbb tidur time mengandung pun. ada la sikit dpt genetic dari makpak. yg lebih2 nye nnt cmne kita ajar n bentuk dia je

xde la...saya pun kuat tido masa mengandung... hihii Alhamdullillah okwy je anak saya..pandai kiss lg br 7 bulan

Xde la sis.. malas ke rajin ke disebabkan didikan ibu bapa.. tido je sis nanti mase pantang no more sleep2

ubt iberet tu bt muntah sbb kandungan iron tinggi sgt.. X sesuai dgn sis.. better sis tukar ubat lain..

tido la skrg sis. nnt dh beranak x ckup pula tido.. asyik berjaga siang mlm 🥴

sy pon tidoq je siang... mlm xlena nk tidoq... xde sbb ank jd lembab ke apa...

tidur je puas2 skg sis ,nanti dah ada anak hilang nikmat tidur😂