Siapa yang pilih nama bayi anda?

Excited sgt bila dpt tau gender baby ni. Tapi masa cari nama, siapa yg pilihkan nama baby korg? Sy berkenan ni, suami pula nak tu. Last2 family x setuju dua2. Ahh stress!

155 Replies

Normally husband akan biar sy yg pilih nama Anak since sy yg melahirkan anak-anak. Plus, husband kalau nak bg nama Anak, surely teselit nama footballer international. So at the end, sy yg bg. Family tak masuk campur, Alhamdulillah. As long as nama itu memberi dan membawa maksud yg baik pd anak kita dah la 😊