Siapa yang pilih nama bayi anda?

Excited sgt bila dpt tau gender baby ni. Tapi masa cari nama, siapa yg pilihkan nama baby korg? Sy berkenan ni, suami pula nak tu. Last2 family x setuju dua2. Ahh stress!

156 Replies

husband pilih nama.. gigih dia cari nama dgn maksud yg baik.. family mmg tak masuk campur sbb first baby kami, jadi kami yg decide.. sy pun tak kisah asalkan nama yg bermaksud baik n indah.. jgn stress.. kesian baby kalau mummy stress.. tenang.. bincang elok2