Alhamdulillah selamat melahir kan 36 minggu 1 hari pd 31/3/2023

Due : 27/4/23 Bersalin : 31/3/23 ( awal sbb doc check bukaan dh 3cm ) Lahir bby girl secara normal , 36 minggu 1 hari berat 2.95kg Sy doa kan smua yg bakal melahir kn bby dipermudakan urusan dunia akhirat... Dan pejuang 2 garis , sy doa kan semoga Allah kurnia kan zuriat cahaya mata dlm rahim korang bila tiba waktunya... in shaa Allah

Alhamdulillah selamat melahir kan 36 minggu 1 hari pd 31/3/2023
20 Các câu trả lời

wahh Alhamdulillah tahniah siss. saya due harini tapi baby masih selesaaa dalam perut 😂😂😂

1y trước

dr bagi +6hari selepas duedate utk serah diri kat hospital

Tahniah, selamat berpantang. Dua kita sama tapi saya tengah menahan perut cramp je lately ni 🤣

1y trước

terima kasih, dh tak lama dh tu... semoga urusan dimudahkan selamat ibu dan ank nnti ye

alhamdulillah.. slmat brpntang.. masuk labour room kena bawak baju baby dan pad brsalin x?

1y trước

bawak klau dia suruh amik bju bby tu, klau dia x mintk tu x yah lh... pad bersalin nk bawak boleh, x bwak pon boleh sbb kt sne dh disedia kan pad hospital

MashaAllah comelnyaaaa 🥺 semoga baby membesar dengan sihat, jadi anak solehah 🥰

sis time tuu ada tanda bersalin ke ? sis memang pergi hosp untuk check bukaan kee? :>

1y trước

skjp ye? 😅 separuh gila menahan sakit tu nk tunggu 6cm ke 10cm tu azab sngt ye

Alhamdulillah..tahniah..comelnya baby🥰🥰😍😍doakn saya dn momy yg lain ye..Aminnn

1y trước

in shaa Allah Aamiinn..

Sebelum mengeras n ada bukaan tu sis ada buat apa2 ke. Contoh exercise or apa2

1y trước

tkde bt apa ii , ddk rmh mkn tido je 😅 bersama dgn suami pon xde

Due sama. Tp masih menunggu. Hihi. Btw congrats sis. Selamat berpantang 🤍

1y trước

terima kasih, Semoga di mudahkan urusan bersalin nnti selamat ibu dan ank ye

dikira baby pramatang x sis? ada apa2 komplikasi x?

1y trước

ye , baby pramatang ... tpi berat okey cantik xde masalah.. cuma haritu CTG jantung bby x cantik pernafasan dia laju masuk SCN skjp, kuning skjp, nursery on kn ubat antibiotik dan oksigen je... xray paru ii tkde jangkitan kuman... klau okey smua boleh boleh bwk blik rmh dgn ibu

sis masa tu takda tnda bersalin ke

1y trước

klau rasa sakit mcm sengugut tu better g check , x kesah palsu ke benar.. dtg je check 😅