21.12.19-21.3.21 15 bulan sudah👶

Dah besar dah hero ni... Semoga jadi anak yang soleh dan baik budi pekerti yaa..💫

15 bulan sudah👶
4 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Xsedarkan mommy. Anak dah besar. Aaamiin Mudah2an hero mommy ni sentiasa di jg Allah dan mjd anak yg soleh.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah, semoga terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

apa nama hero ni. anak saya nama adib lahir 18/12/2019. Nanti masuk sekolah tahun yang sama 😍😍

3y trước

rezeki la dpt beranak awal..kita beranak btol2 ikut due date..nasibbaik la..kalau x overdue

Aamin ya rabbal alamin