MADU TURKEY WAWA

boleh sy nk tahu, 1 . ade ttc y makan madu nie berjaya hamil? 2. brpe lama ambil masa makan dn berjaya hamil? 3. ade kesan negatif seperti haid tidak teratur/pening (dll) selepas makan? terima kasih sudi menjawab..?

MADU TURKEY WAWA
22 Các câu trả lời

saya pun mkn madu nii..alhamdulillah,,dengan izinya..sya dh mengandung setelah 2tahun lebih menanti zuriat

4y trước

sya mkn xhabis sebotol pun..then,xboleh nk mkn..sebab rasa mual n pening kepala,,g check klinik..doc sahkan sya mengandung..alhamdulillah,,rezeki xpernah salah alamat..yang penting kita terus bersabar n berdoa

Alhamdulillah kawan sy mkn madu ni sekali je terus lekat... Die mkn dgn husb die... Satu botol share 2 org

4y trước

wah .. asbab madu jugak ye

Saya ada jual. Try lah guna. In sha Allah ada rezeki. Saya pun pernah makan. Selamat bersalin saya 🤭

4y trước

brpe harga ye sis? and cmne cara makaan?

sya rasa mcm loya tak boleh nak telan 😔 nk muntah keluar semula .. jd trus stop

4y trước

aah rasanya sbb herba .. campuran herba kuat.. sya tak boleh rasi memang nak muntah semula 😫 awk mybe boleh cuba dahulu utk tgk rasi atau tak

alhamdulillah.. sy mkn 1botol setengah lekat terus.. rezeki 2020

4y trước

sy mkn siang sekali..bila mlm sblm tido sy akn mkn lg skli.. selebihnya tawakal je

Tawau ada kah d jual sis2 qu.. Kalau ada sya nak jgk 😊

4y trước

mungkin ade sis.. kne tgok page fb madu turkey nie

Sy minum madu ni stu botol stengah trus lekat..

4y trước

wah..tahniah sis

Baru makan sebotol. Ingat nak beli lagi nanti.

4y trước

In shaa allah, aamiin. Semoga ada rezeki untuk awak jugak.

Sy mkn setengah botol alhamdulillah lekat 🥰

4y trước

Tak, sy sorg je mkn

Pernah try period jadi lg teruk terus stop

4y trước

Susah nak ckp sbb lain org lain kot