Belum meniarap

Baby saya dah 4 bulan lebih. Normal ke kalau belum pandai meniarap? Mengiring pun belum pandai.

14 Các câu trả lời

baby saya 5 bulan lebih baru pro roll over hahaha kesimpulannya baby masing ii berlainan perkembangan dia, cepat atau lambat je 😋

normal je anak sy 4bulan lebih baru pandai meniarap..sy tanya dr kata normal je sampai 7bulan pon masih okey asal baby sihat aktif

normal puan . perkembangan baby lain2 .. puan boleh bykn buat aktiviti tummy time utk anak utk membantu

normal, awak kerap buat tummy time okay.