confuses

Baby I dah 1bln 11 Hari I guna Susu I dan formula milk also enfagrow dua kali sehari. Baru dua hari je. Merah merah ini sebab apa yeah panas ke. Pls suggested any ideas

confuses
1 Trả lời

Kalau merah naik banyak, puan boleh berhenti kan dulu seketika penggunaan susu lain selain daripada susu puan. Perhatikan selama dua tiga hari. In the mean time, puan boleh cuba tuam kawasan merah tersebut dengan kain yang dah direndam dengan air suam dan perahkan serta tuam kan beberapa saat pada kawasan merah tersebut. Lakukan sekerap yang mungkin ya. Dan jaga bagi baby dalam keadaan panas ya. Seperti di bedung dan sebagainya 😊