Confuse.

Assalamualaikum,nk mintak pendapat....siapa pernah jd mcm sy....ikut kiraan last priod 7week3day...tp kalo ikut ukuran cm br 5-6week...masalah skrg, sy dah 3hari bleeding,xbnyk n xda ketul2 keluar....bila scan klinik swatr,DR kata kantung ok,elok bulat (mcm dlm gambar)..tp kena refer hospital,nk scan bawah (sbb prosuder DR kata)...bila p hospital kerajaan,DR scan kata kantung x cantik dah.. Padahal br 2 jam sebelum ok je.. Confuse lah, mn satu nk pakai ni ye? ?

Confuse.
13 Các câu trả lời

Kalau gugur maybe dia punya process nak ke arah keguguran tu . Doa banyak banyak

Semoga semuanya baik2 saja🤲🏻. Banyakkan berdoa sis

Saba ye..kuatkn smangt..doa bnyk2...