First pregnancy 🍼

Assalamualaikum, syaza nk tahu pengalaman ibu ii smua , waktu first pregnant , tapi masatu tak tahu lagi yang ibu ii ni pregnant ,apa yang ibu ii rasa seblum check upt dan tahu pregnant? 🥺 Doakan syaza dapt zuriat juga yaa🥹🤲#ingintahu #firstmom

44 Các câu trả lời

sblum check tu, sy kerap period pain. ingatkan petanda nk period. jadi abaikan saja. tp dlm smggu dua sblum period dh ade rase mual2 skit. husb suruh chek tp dlm hati kate xnak sbb tkut kecewa dn masih awal lg. belum lewat nk period. sblum chek, tgh cuci ayam tp YaAllah dia punye loya n mual tu xleh bwak bncg lgsg. last2. sy check upt dn positif. tgn sy terus shaking dan sy nangis. rase bersyukur sgt sbb mmg tunggu kehadiran baby. terus wasap husb smbil nngis. tapi lepas pade tu asyik muntah2 dan loya sepanjang hari. alhamdulillah lepas 4 bulan makin berkurangan.