First pregnancy 🍼

Assalamualaikum, syaza nk tahu pengalaman ibu ii smua , waktu first pregnant , tapi masatu tak tahu lagi yang ibu ii ni pregnant ,apa yang ibu ii rasa seblum check upt dan tahu pregnant? 🥺 Doakan syaza dapt zuriat juga yaa🥹🤲#ingintahu #firstmom

44 Các câu trả lời

Tanda yang membuatkan saya terus check UPT sebab saya mengidam tomyam selama 4 hari berterusan 😂

Paling ketara, sakit breast n mkin bsar.. sakit prut.. Pastu period tk dtg2.

Sakit kepala , buah dada bengkak

tak datang period. tu je.