Hoping For Miracle

Assalamualaikum semua.. Hi.. Sy bru gugur thun lpas buln 9... Skrg ni mgkin sy prgnant lg.. Tlg doa kn moga bby sy ni sihat membesar ye dlm perut.. Mcm2 perasaan dtg.. Gembira ada.. Takut pun ada.. Allah je thu mcm mna perasaan dia.. Boleh tlg tgk kn x.. Positive ke tu? Period x lepas lg.. Tp symptoms semua ada tu yg tergerak hati nk test.. Moga2 btul la prgnant insya allah..

Hoping For Miracle
19 Các câu trả lời

Aamiin sis . semoga d permudahkan dn apa yg diinginkan terkabul

Nnti test lg lps smnggu utk tgk peningkatan line

Semoga bayi membesar dengan sihat❤️

Insya allah..sama2 kita doa mendoakan

5y trước

Amin wc sis

Inshaa Allah ada isi tu puan. .🥰

Guna digital punya

Try pakai clearblue

5y trước

Alhamdulillah tq so much

Aamiin .. Aamiin

InshaAllah ade tu puan