pregnant 5weeks

assalamualaikum.. saya baru saja berkahwin pada 26/01/2020.. lepas tu sy lambat period .. sy last period tu 21/03/2020 pada 24/04/2020 sy cek pegi klinik, doc tu cek 1 line saja.. tpi sy sangat tidak berpuas hati dan sy suruh husband saya beli pregnancy test.. keesokan hari tu sy cek ada 2line , dan 26/04 pn sy ada cek dan keputusan nya sama positive.. tapi saya selalu sakit perut.. lebih kurang mcm sakit period. adakah ni normal ataupn sebaliknya? dan perlu kah sy pegi jumpa doc? ada siapa2 ka sama dengan situasi sy skrng ni? ?

pregnant 5weeks
24 Các câu trả lời

Situasi saya lebih kurang macam awak. Dapat tau positif 22/4/2020. Sekarang tengah alami sakit perut. Tengok komen kat sini rupanya memang normal.

4y trước

ya sy fikir tak normal, sy takut hehe