tolong beli kalau sudi 🌸👏🏼

assalamualaikum nak tanya kalau saya nak letgo baju baju preloved (mostly banyak baju baru taksempat pakai sebab dah preggy) saya ada yang sudi beli tak ? saya nak buat modal pergi checkup , bulan ni saya belom pergi checkup lagi . saya bukak buku pink dekat klinik swasta sebab ada masalah peribadi . saya dah 37week2days ☺ maaf kalau lari topik sebab dah try jual kat group lain tapi takde orang nak beli 👏🏼 harap ada yang sudi beli 😊🌸kalau ada yang sudi beli boleh chat saya kat ws (01137310275) - eliesa .

1 Trả lời

harap sangat ada yang sudi beli ye , sebab nak beli barang barang baby sekali , saya belom beli apa apa lagi ☺ saya & husb dicutikan tanpa gaji . husb dapat gaji 12/7 ni saya due 10/7 ni 👏🏼