35 weeks 5 day

Alhmdulillah dh selamat besalin 35mnggu 5 hri...bby 3.06kg..besalin normal tnpa koyakan..

19 Các câu trả lời

Alhamdulillah happy dengar, skrang daya pun tengah 35w, berat baby tu kuuusss semangatt betul 🥰

2y trước

alhamdulillah...klau rasa skit cpt2 p hosptl x kira lh berapa mnggu..😉😉..tu lh..bert tu🤣🤣🤣

Baby 35week boleh bwak balik ke sis? Atau kena tahan nicu brpa hr sbb prem?

2y trước

xpsti lg...sbb berat dia ckop doktor x risau..

Alhamdulillah , tahniah sis . Sis ada minum apa2 tak ? Sebab tak koyak tu

2y trước

alhamdulillah..xdak minum apa2..time teran jgn angkt punggung ja...😉

alhamdulillah..uishh smngt baby 35w 3kg..hehehe..tahniah puan

2y trước

boleh tau puan, kenapa brsalin 35weeks ya? sbb pecah air ktuban atau ape ya?

congratulations sis . Syukur selamat bersalin 🥰🙏

sy nk msuk 35 weeks dah tpi kepala baby blm trun 😭

first baby ke??? ada tips meneran tanpa koyakan tak??

Alhamdulillah puan.. anak no berapa tu

2y trước

no 4..

tahniah sis

2y trước

terima kasihh🥰