Due 10/03/23.. Alhamdulillah sdh slmat brsalin 1/3/23 🤗

Alhamdulillah, sya sdh slmat brsalin normal bby boy 1/3/23, berat 3.47, first bby..trima ksih moms yg mndoakn sya..smoga moms pon d prmudhkn sgala urusan..Aamiinn 🤲

Due 10/03/23.. Alhamdulillah sdh slmat brsalin 1/3/23 🤗
25 Các câu trả lời

Tahniah sis.. selamat berpantang.. doakan sy jg due 13/03 ni hrp2 bslin awl aamiin

1y trước

Trima ksih ..smoga sist d mudahkn brsalin nti InsyaAllah

Tahniah sis.. sy due 09/03, masih menunggu juga.. belum ada tanda2 lagi..

1y trước

Smoga d prkudhkn brsalin ntii sist 🤲

Tahniah sis. Last scan berat baby berapa? Jauh x beza berat masa lahir?

1y trước

last scan 2.8...bby kluar 3.47 Allah..jauh sngt beza ny

5/3 blum ad tnda hm 😌 doakan sy dprmudhkan urusan brsalin🤲

andukk baa smoga d prmudhkn sist urusan sist brsalin

due kita sama sis . awak bersalin tu kuar tanda2 ke ?

1y trước

belum lagi . dah lebih 4hari jalan masih 3cm dan tak ada contraction

Alhamdulillah tahniah sis.. 😍😍😍

Alhamdulillah…selamat berpantang mommy 😊

1y trước

Alhamdulillah trima ksih 🤗

tahniah sis😍selamat berpantang

Alhamdulillah.. selamat berpantang..