Sedih dengan diri sendiri

Aku rasa kosong. Nak mngadu takut org x faham. Org lain mcm senang dpt anak. Kenapa aku takk??? Pernah miscarriage sekali tp org lain pun lps gugur senang je lekat balik. Kenapa aku takk?? Nak letak kesalahan ni pada siapa? Yg aku tau kebanyakan akan letak salah pada perempuan. Diorang x fikir pun perempuan tu dah sehabis usaha. Stress sangat sangat. Lbih2 lg bila kawan2 yg baru kawin pun dah lekat. Aku dah kawal makan kawal pergerakan kawal aktiviti but I got nothing. Skrg stress aku bertambah bila berat pun dah naik sbb aku x berani nak buat aktvt lasak kononnya TTC. Sangat sangat sedih dan kecewa ??

42 Các câu trả lời

Jangan sedih... Semuanya akan okay. Cuma tuhan nak uji perempuan lebih sikit sebb perempuan ni lebih just dr lelaki. So keep on try.

Sabar ye awk..sy pun sama MCM awk jugak, dah 3 tahun lbh dah gugur skli terus x lekat2 dah

Semoga Allahbberi rezki buat awak.. Amin... Bersangka baik dgn Allah.. Ada hikmahnya...

Allah dah tetapkan semua tu dari sebelum sis lahir ke dunia lagi.. Berdoalah kepadanya

Semoga dipermudahkan urusan dan direzekikan dapat anak. Aamiin 🤲🏻

Bersabarlah sis... ada hikmahnya InsyaAllah. Keep strong. Jgn giveup.

Solat dan baca surah maryam... In shaa Allah 😊 dengan izin nya

Rezeki tu hak Allah. Kita kena tawakkal shj. Jgn stress.

Sabar sis .. sis try diet .. senang lekat kate org ..

bersabar lah, inshaallah ada rezeki