nevoursee due buln 10

Ade tak Ibu2 yang rse nevourse lain mcm wlaupun due buln 10 pejam celik je da nak kluar bby..smoga urusan kita di permudhkn aamin. #First_Baby

29 Các câu trả lời

sy 22/10..takut tak ada la plk rsa mcm x sbr je tp xthu la dh msuk bln 10 jd lain 🤭

Sama sya pun 28/10 1st baby. Jantung dh dup2 semoga dipermudahkan urusan kita Smua

Saya due 6/11 tapi sebab gdm due kena awalkan 25/10 kena serah diri. Gdm on ubat.

Sama lah nervous. Saya due 4/11 tapi kena bersalin 2 minggu awal sebab GDM 🥵

Semoga semua berjalan lancar sis..🥰🥰sy due 7 nov. Berdebar jugak.. hehe

Anak nombor 2 after 4 years pon nervous ni 😂. 19/21 bulan 10 .

Saya 13/10.. skg dah nervous sgt. Baca pgalaman org.. #firstBaby

saya due 11/10 .. tk sbr nk jumpa baby 🍼👶🏻 .. #Firstbaby

2y trước

hospital mana bersalin?

sye 18/10 tp dsbbkan ade gdm mungkin awal lg .. 🥺

2y trước

sama date 18/10 🥰 dah rasa takut debo semua ada lah 🫣🤭

saya nervous, due 30/10. tapi panik lain macam eh ahahaha

2y trước

itulaa tu sye due 31