Seri Wajah

Adakah semasa mengandung wajah sentiasa berseri? my mil cakap muka I selekeh and pemalas, orang mengandung selalu nak cantik je. Saya sangat sangat terasa hati😭. Tambahan pula leher jadi hitam macam berkerak..adakah ianya akan hilang? How?#firstmom #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

13 Các câu trả lời

Biasanya la org tua2 cakap kalau baby girl mmg si ibu tak ada seri sbb seri tu di tarik oleh baby girl

sy seri sampai naik tahi lalat terlebih manis muka…tp tak ada rezeki baby meninggal

saya pun selekeh sejak mengandung ni.. malas pun ada.. 🤭🤭🤭