pernah makan ubat tambah darah ni tak? Knp sy mkn pinggang belah kiri kerap sakit, pastu loya2

Adakah itu normal

pernah makan ubat tambah darah ni tak? Knp sy mkn pinggang belah kiri  kerap sakit, pastu loya2
14 Các câu trả lời

Saya skrg makan yg ne. Ambik dgn vit c calcium. Ambik sebelah malam

Sy makan ubt ni pagi, jd mabok. So sy tukar makan sblh malam. Baru rasa okay

2y trước

sama... mkn pagi x tenteram idop... makan sblom tido baru ok

Saya takleh gak mkn ni . Sis try mkn maltofer plak

2y trước

Kan .. mkn maltofer oke , dari 1biji sehari now doc suruh mkn 3biji 1 hari

Pernah makan dan tak ok jugak…