38minggu 6hari belum bersalin

ada tak moms kat sini due awal bulan 3 tapi masih takde sign nak deliver? sy dah nak masuk 39minggu tp takde tanda apa ii lagi & berat baby dah 3.4kg 🥹 korang berat baby dah berapa kg & dah berapa minggu? share sikit #firstmom

26 Các câu trả lời

due saya 7/3 ni .. baby maaih seronok dlm perut hehe tkpela mak nya pun seronok nak mkn mkn lagi .. harap keluarla esok lusa

4mo trước

mcm mana skarang? sis dah bersalin ke?

due 11/3, last scan 38w. berat baby 3.3kg. masih takde tanda nak bersalin. first mom jugakkk 🥺 ada tips ke nak bersalin awal?

4mo trước

kalau bab bersama dengan suami mmg susah sikit lah. sbb saya disemenanjung. suami pula disabah. bab berjalan mmg berjalan sakan 😂 tapi baby selesa sangat yee

36 minggu 2 hari.. berat baby 2.9kg.. 1st baby juga, setakat ni tak ada apa2 tanda, tp badan dah rasa letih sangat.. 😅

4mo trước

saya harini dah 36 mggu 2 hari,esok baru scan berat baby brape kg ..harap jgn laa besar sngat,ngisau haa😌😂 dah laa gdm on diet

dont worry , ank first saya smpi 41 minggu n kna suru admit… 3 hri sblm admit trs dtg cont…. bdoa byk2….

Saya due 1/3 belum bersalin dh overdue 6/3 kena serah diri.. perasaan takut semua bercampur sebb nak kena induce 😭

4mo trước

Semoga selamat semuanya aminnn

Saya 36w berat baby 3.2kg doktor kata normal 😌 xtaula nanti dah 38, 39w berat baby agak2 berapa 🤣

saya due 8/3, tapi bersalin 8/2 berat baby keluar 3.13kg, bersalin 36 minggu tepat 😁😁

4mo trước

wahhh ini best🤣🤣 berat baby pon memuaskan🤭

awk sy dh 39w 4d masih menunggu tanda2 😭 puas pujuk tiap2 malam suh keluar tp mcm tu jgk

4mo trước

mesti mcm ii fikir dalam kepala kan sis 🥹🥹

Sy 24/3 tgu jgk ni tkde tanda2 . Kdg mengeras kdg sakit kt bawah perut.. gisauu

Kita 38 weeks 4hari die seronok duduk dalam tkmau keluaq ii 🥺

4mo trước

kita tok menyabo nk jumpa baby 😮‍💨