Baby dah masuk laluan?

Ada tak mommies yang due date on sept, baby dah masuk laluan?

21 Các câu trả lời

baby sya dh msuk laluan,kepala dh tak dpt gerak . due 5/9 . still msih tggu petanda,maybe dia nk tggu bln 9 jgak kut ikut bln bpak dia 😅

Due 13/9, doct check mmg kepala baby dekat bawah dah. Tpi dah masuk laluan tu tak sure, semoga dipermudahkan kita semua 😖

hrtu sy cek up kk, nurse kata kepala baby dh kt bawah, tp bila doc pakar seluk, doc ckp baby tinggi lg . laluan baby pn masih tutup . huuu

1y trước

sakit tk kena seluk

Sy due 13/9 . Baby dh kat laluan, last scan pun 36w . Now dh 37w+1d moga urusan kita semua dpermudahkan 🤲🏻❤️

1y trước

Moga dipermudahkan urusan kita bersama. Nervous tak tu? 🥰 . Kuat semangat tau! Sy doakan awak & baby sihat2 selalu. Allah permudahkan jalan kita ❤️❤️

kepala dah masuk laluan bermakna bila misi rasa kepala tu dah x blh bergoncang tp dah kemas dlm laluan bawah

due date 1/9.baby da masuk laluan msa last scan 36weeks.skrg 38 weeks 6hari.tunggu hari nak brsalin lagi hehe

1y trước

due kita sama..tnggu hari jugak nk bersalin .harap baby maw keluar sebelum due la❤️🤲semoga dipermudahkan segala urusan mommy dalam ni😍

sy last checkup baby masih breech. doakan baby turun kepala nye ke bawah dan engage masuk laluan 🤲🏻

saya due 4/9. last scan 36weeks. baby dah kat laluan. sekarang dah 39weeks. Harap masih di situ babynya.

sy baby dh msok laluan bukaan pon dh 2cm tpi xdk tnda sakit lgi still blh bt kja mcm biasa...

1y trước

Due date bila sis?

due sy 25/9 tp rasenye bby sy pn da msuk laluan...tggu hari gak sb kmngkinan awl

1y trước

due date kita sama la. huhu