Teringin ada zuriat 15thun ttc

Ada ke yang dah lama khwin brjaya hamil..share lah petua..mane tahu saya boleh amalkan dan insyaallah dgn izin Tuhan saya brpeluang hamil...tq

119 Các câu trả lời

Sy bukan peniaga yer. Sekadar berkongsi. Tp boleh cuba tgk instagram house of tester. Beli strip utk check kesuburan kita. Instead of kira sendiri, baik tiap pg or mlm check kesuburan. Celup kt air kencing je. Sy period x normal langsung. Umur pun dh nk masuk 31 time kawin nov 2018. Tp beli upt kt situ. Alhamdulillah. Dec sy dh dpt tau sy pregnant. Br je bersalin 15/9 yg lepas. Now tgh menikmati moment berpantang dgn baby. Hee. 😊 P/s: Rajin2 jugak googlekan diri tu dgn tips2x nk mengandung. InshaAllah ada caranya. Mohon doa byk2x pada Allah.

5y trước

*ovulation strip (opt)