Hai..... Ade tak macsm saye .. Nak masuk 32 weeks.. Masihh bekerjaaa... Angkatt tangan.. Tq

#32 weeks

31 Các câu trả lời

Sy kja..bby tiap masa bergerak aktif betul..xtau laaa siku ke apa …duduk bersila mmg xbolehhh…duduk lama2 pon xblh ..tpi nsib deal ngn public so kena gerak2 sikit laaa ..

Saya masih bekerja lagi 😅 due bulan 1 nanti .. tiap hari turun naik tangga , fuhh mcm nak tercabut tulang kemaluan tu 😂

sama.. masih kerja.date 22/1/23 harap dapat bersalin sebelum tarikh tue sbb ade gdm.. akhir bulan12 baru start cuti kut😂

35 weeks dan masih bekerja. tak tahu laa bila nak start cuti 🥹 kerah tenaga selagi boleh.

kerja tapi alhamdulillah company bagi wfh sampai habis cuti bersalin baru masuk balik 😬

32w awal lagi tu awak . Saya lagi seminggu nak bersalin , saya masih keje , hehee ..

Saya 35week masih berkerja suami dok membebel suda suru berhenti 😅

sy berkerja smpai 38 weeks. dpt cuti 2 minggu awal dri due ja.

Masih kerja mcm biasa tp sy keje ofis okla xde berat2 sgt..

Saya! Jalan2 semput, tapi gagahkan jugak jalan slow2