Hi mommy smua.. siapa yg MCM Sy,harini dh 39 week 2 Hari due date 13/9 TAPI tak bersalin LG?

21 Các câu trả lời

Sy due 15 sept. Sekarang dah ada contraction sikit2. Check up 3 hari lepas bukaan 1cm. Doc suruh balik dulu.

Hi sy due 15/9 masih tak bersalin lg ni huhu masih menanti tanda bersalin, x tau lh bila dia nak keluar ni😂 #firstmom

Saye due 13/9 jgk tpi alhamdulillah dh selamat bersalin 29/8 hritu. Semoga dipermudahkn segala urusan mommy

samalah saya. first baby. tp masih syok dlm perut. due 15.9 ni. harap2 dpt bsalin sbelum due. huhu

sy 39w2d due 15/9 pon blom bsalin lg..bby still enjoy dlm perot..14/9 ni serah diri..

Saya due 13/9. Asyik sakit perut nak 💩, tapi tak ada tanda nak bersalin lagi.

saya 39weeks6days pun belum beranak, 14/9 serah diri 🥹

due kita sama.. saya 13/9 juga kena bersalin.. tapi tanda2 tkde lagi..

Sy due date 15/9 tapi tak bersalin lagi.

1y trước

Tulaa. Risau pulak hehehe esok baru ingat nak buat light exercise

sy due 11.09 xberslin jgk lg.10.09 warded